رشد صنعت استریمینگ بازی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها

رشد صنعت استریمینگ
  • تاریخ ثبت
  • بازدید 317
  • دیدگاه 0
  • اشتراک گذاری
  • موضوع وبلاگ

در این مقاله قصد داریم رشد صنعت استریمینگ بازی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها را مورد نقد و بررسی قرار دهیم‌. امروزه بازی‌های کامپیوتری و موبایلی به یکی از محبوب‌ترین سرگرمی‌های جهان تبدیل شده‌اند. بسیاری از افراد و همچنین گیمرهای حرفه‌ای ترجیح می ‌دهند برای این سرگرمی هزینه کنند و آن را جذاب‌تر و هیجان‌انگیزتر کنند.

همین عامل موجب شده است تا شرکت‌های بزرگی که در این صنعت فعالیت می‌کنند درآمد زیادی از این جهت کسب کنند‌. جالب است بدانید صنعت بازی‌های کامپیوتری و موبایلی یکی  از پردرآمدترین صنایع در سراسر جهان محسوب می شود و درآمد برخی از این شرکت ها بسیار بیشتر از درآمد حاصل از فروش نفت شده است. در ادامه مقاله قصد داریم رشد صنعت استریمینگ بازی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها را به طور کامل برای شما شرح دهیم و درستی این ادعا را بررسی کنیم. اگر شما نیز از علاقمندان به این صنعت هستید تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

استریم چیست و درآمد آن چگونه است؟

استریم چیست

استریم چیست

سوال اصلی که برای بسیاری از افراد پیش می‌آید این است که استریم چیست و درآمدزایی از آن چگونه است؟ استریمینگ را می‌توان پخش زنده، روند بازی برای افراد آنلاین از طریق پلتفرم‌های مخصوص دانست. در این پخش زنده، نیازی به دانلود محتوا از سوی مخاطب وجود ندارد، به این ترتیب مخاطب به صورت زنده و مستقیم می‌تواند محتوای مورد نظر خود را انتخاب و مشاهده نماید. در این روش مخاطبان می‌توانند استریم‌های مورد نظر خود را روی موبایل، کامپیوتر و کنسول‌های بازی تماشا کنند. همچنین ما لیست 10تایی از بازی های کم حجم استیم که نباید از دست دهید, را برای شما تهیه کرده‌ایم. برای مشاهده روی این مطلب کلیک کنید.

در حال حاضر پرطرفدارترین پلتفرم‌ها جهت استریمینگ بازی‌های ویدیویی، توییچ و یوتیوب می‌باشند. پلتفرم توییچ به تنهایی دارای ۱۴۰ میلیون نفر کاربر فعال می‌باشد و امکان درآمدزایی بالایی را برای استریمرها فراهم کرده است.با مراجعه به مقاله نحوه استریم کردن در توییچ می توانید چگونگی استریم کردن در توییج را بدانید.

گیم استریمرها از این طریق می‌توانند مهارت‌های خود در بازی‌ها را به نمایش بگذارند و با دیگر کاربران از طریق چت تعامل داشته باشند. استریمرها می‌توانند در حین انجام بازی نظرات و پیشنهادات خود را نیز اعلام کنند و حتی چهره خود را نیز به نمایش بگذارند تا ری‌اکشن‌ها را بهتر انتقال دهند.

یکی از عوامل مهم که استریم بازی را از ديگر عناوین بازی جدا می‌کند، ماهیت تعاملی آن است. به این ترتیب کاربران می‌توانند از روش‌های مختلف کسب درآمد، مانند اشتراک، بیت‌ها یا کمک‌های مالی مستقیم، فعالانه در جریان استریم شرکت کنند. این سطح از تعامل، حس اجتماعی را تقویت می‌کند و ارتباطات قوی میان استریمرها و مخاطبان برقرار می‌کند.

گیم استریمرهای بسیاری هستند که این حرفه را به عنوان یک شغل تمام وقت انجام می‌دهند و درآمد بسیاری از استریم‌های مختلف کسب می‌کنند. این افراد از طریق حمایت‌های مالی برندها، بازاریابی حمایتی، فروش کالا و تبلیغات کسب درآمد می‌کنند.

بازار کار استریم چگونه است؟

بازار کار استریم

در سال‌های اخیر استریمینگ بازی محبوبیت فراوانی میان قشر جوان داشته است. بسیاری از این افراد برای آشنایی با بازار کار استریم، به سراغ افراد معروفی که در این زمینه فعالیت دارند می روند و پیگیر روند بازی آن‌ها می‌شوند. جذابیت این صنعت به‌قدری است که بینندگان نیز پس از مدتی اقدام به استریمر شدن می‌کنند. همچنین شما می توانید جهت کسب درآمد از ایران موجو (سیستم همکاری در فروش ایران موجو)، روی این مطلب کلیک کنید.

اما سوالی که پیش می‌آید این است که بازار کار استریم چگونه است؟ جالب است بدانید در ابتدای شیوع کرونا در سال ۲۰۲۰، آمار بینندگان استریم بازی‌های ویدیویی در پلتفرم توییچ بسیار بالا رفت‌ و این آمار در مارچ ۲۰۲۱، حدود ۶۹ درصد افزایش یافت. پس از آن در ژوئن سال ۲۰۲۱ تعداد کاربران توییچ به ۹.۴۸ میلیون نفر افزایش یافت و در این سال، ماهانه چیزی حدود ۲ میلیارد ساعت استریم  توسط کاربران تماشا می‌شد. البته پلتفرم فیسبوک نیز از این قاعده مستثنی نبود و توانست رشد بسیاری در این صنعت کسب کند.

به این ترتیب در پاییز سال ۲۰۲۱ تماشای استریم در پلتفرم‌های توییچ، یوتیوب و فیسبوک به ۷.۲۳ میلیارد ساعت رسید. این آمار حاکی از رشد و توسعه صنعت استریمینگ است که با سرعت زیادی در حال طی کردن مراحل موفقیت خود است. بهتر است کمی از مزایای استریمر شدن را برای شما بیان کنیم. تصور کنید از طریق استریم می‌توانید روزانه با ماندن در خانه و بازی کردن پول دریافت کنید، شما می‌توانید از این طریق با افرادی که استریم شما را تماشا می‌کنند تعامل داشته باشید و بازی کنید. از طرفی در این شغل مجبور نیستید که هر روز رأس یک ساعت خاص، در محل کار خود حاضر شوید یا به مافوق خود جواب پس دهید.

نحوه درآمدزایی از استریم چگونه است؟

نحوه در آمد زایی استریم

نحوه در آمد زایی استریم

اما سوال اصلی که برای اکثر کاربران پیش می‌آید این است که نحوه درآمدزایی از استریم چگونه است؟ بازار کار بسیار خوبی که برای استریمینگ وجود دارد، همچنین تعداد کاربران بالای این صنعت موجب شده تا استریمینگ به یکی از پرطرفدارترین مشاغل در صنعت بازی تبدیل شود‌. یک مجله معروف انگلیسی به نام فوربس (Forbes)، در یکی از مقالات خود اذعان داشته است که استریمرهای معروف، بیش از ۳۰۰ هزار دلار در سال درآمد دارند. در ادامه نحوه درآمدزایی از استریمینگ را برای شما بیان خواهیم کرد.

  • درخواست حمایت مالی از بینندگان

درخواست حمایت مالی از بینندگان یا Donation، به عنوان یکی از رایج‌ترین روش‌های دنیای استریمینگ برای درآمدزایی شناخته می‌شود. پلتفرم‌های استریمینگ به مخاطبان و کاربران این امکان را می‌دهند که به استریمر مورد علاقه خود، مبلغ دلخواهی را برای نشان دادن حمایت و علاقه به او اهدا کنند. دقت داشته باشید که همیشه در استریم‌های خود از کاربرانی که از شما حمایت کرده‌اند تشکر و قدردانی کنید.

  • فروش حق اشتراک

در تعدادی از پلتفرم‌های استریمینگ، کاربرانی که از محتوای تولید ‌شده توسط شما راضی بوده‌اند می‌توانند حق اشتراک تهیه کنند. در واقع، حق اشتراک مبلغی مشخص است که به صورت ماهانه و در ازای دسترسی به محتوای اختصاصی مشترکین به شما پرداخت می‌شود. توجه کنید که در کنار محتوای اشتراکی، استریم رایگان را نیز در اختیار کاربران قرار دهید.

  • تبلیغات

بدون شک بارها پیش آمده است که هنگام تماشای محتوا در یوتیوب یا اینترنت، با تبلیغات برندهای گوناگون مواجه شده‌اید. این تبلیغات شیوه کسب درآمد بسیار خوبی برای استریمرها می‌باشد.

  • جذب اسپانسر

جذب اسپانسر نیز از روش‌های پرطرفدار درآمدزایی از استریمینگ یا شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام می‌باشد. به این ترتیب بعد از این‌که تعداد قابل قبولی از مخاطبان را به خود جذب کرده‌اید، برندها به سمت شما می‌‌آیند و از شما درخواست همکاری در ازای مبلغی مشخص دارند.

رشد صنعت استریمینگ رو به صعود

رشد صنعت استریمینگ بازی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها

رشد صنعت استریمینگ بازی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها

صنعت بازی از جمله صنایع رو به رو رشد و پیشرفت و یکی از موفق‌ترین صنایع در سراسر جهان محسوب می‌شود. به این دلیل که جذب طرفداران فراوان در این حوزه موجب افزایش درآمد و گردش مالی آن می‌شود. با این وجود، این صنعت در کشور ایران هنوز به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است و نیاز است کمی بیشتر درک شود. وب‌سایت ایران موجو شرایطی را برای کسب درآمد از این سایت برای کاربران قرار داده است. جهت مشاهده قوانین کسب درآمد وارد سایت ایران موجو شوید.

می‌توان گفت، صنعت استریمینگ در ایران هنوز جای پیشرفت بسیاری دارد و برای افرادی که به دنبال یک منبع درآمد عالی هستند، استریم برای‌ آن‌ها بهترین گزینه خواهد بود. اما همان‌طور که می‌دانید شروع هر کاری دشواری‌های خاص خود را دارد و قطعا صنعت استریمینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست.

سختی‌ها و چالش‌های استریم چیست؟

همان‌طور که پیش از این گفتیم، شروع هر کاری با دشواری‌های خاص خود همراه است. صنعت استریمینگ نیز مانند هر شغل و حرفه دیگری با سختی‌ها و چالش‌هایی همراه است که در ادامه آن ها را برای شما شرح می‌دهیم.

  • چالش اینترنت ضعیف

بدون شک یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌رو که تقریبا همه‌ استریمرها مخصوصا استریمرهای ایرانی با آن مواجه هستند، مشکلات مربوط به اینترنت ضعیف است. اجرای بازی‌ها به صورت آنلاین و سپس پخش آن‌ها به صورت زنده و با کیفیت قابل قبول، نیازمند اینترنت خوب و پرسرعت است. با توجه به این‌که مسئله چالش اینترنت در کشورهای خارجی کمتر از ایران رخ می‌دهد، اما بسیاری از استریمرهای خارجی نیز با مشکلات لگ یا تاخیر در استریم و بازی خود مواجه می‌شوند.

توصیه می‌کنیم برای رفع این مشکلات، بودجه‌ای را برای این‌کار اختصاص دهید و یک اینترنت پرسرعت برای خود تهیه کنید. همچنین بهتر است در زمان استریم، دستگاه‌های دیگر را از دسترسی به اینترنت خارج کنید و اتصال آن‌ها را قطع کنید تا از حجم اینترنت شما استفاده نشود‌. همچنین استفاده از کابلLAN  و اتصال آن به مودم، تاثیر بسیاری در بالا رفتن سرعت اینترنت شما خواهد داشت.

  • چالش تعداد محدود مخاطب استریم

از مشکلات دیگر در شروع کار استریم بازی، تعداد محدود بینندگان است. خوشبختانه برای حل این مشکل، راه‌حل‌های ساده و بسیاری وجود دارد. اولین کار این است که هر روز در یک ساعت معین، پشت سیستم خود بنشینید و به استریم کردن بپردازید. در ادامه این کار، بخش‌های جالب استریم خود را جدا کنید و آن‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. به این ترتیب مخاطبان خود را از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام به یوتیوب و توییچ منتقل کنید.

ابزار موردنیاز برای استریم چیست؟

ابزار مورد نیاز استریم

ابزار مورد نیاز استریم

تا این‌ بخش از مقاله، به‌طور کامل صنعت استریمینگ و بازار کار پررونق آن برای شما شرح دادیم. اگر شما نیز از علاقمندان به این صنعت هستید و قصد دارید به صورت حرفه‌ای وارد این کار شوید، نیاز است که ابتدا ابزار موردنیاز برای استریم را فراهم نمایید. اگر در آغاز راه هستید و هنوز مخاطبان زیادی را به خود جذب نکرده‌اید، نیاز به خرید ابزار گران‌قیمت و بسیار حرفه‌ای نخواهید داشت. اما وجود یک دوربین باکیفیت بسیار لازم است.

از ابزارهای موردنیاز دیگر برای این کار لپ‌تاپ، میکروفن و اینترنت پرسرعت و قوی است. پیشنهاد می‌کنیم لپ‌تاپی خریداری کنید که با پردازنده Corei7، هارد SSS و حداقل دارای ۸ گیگابایت رم باشد. توجه داشته باشید پخش باکیفیت استریم‌های شما نیازمند استفاده از یک نرم افزار مناسب برای استریمینگ است. از بهترین نرم‌افزارهایی که برای این کار استفاده می شود می‌توان به OBS یا Open Broadcaster Software اشاره کرد.

در ادامه کار، برای فعالیت حرفه ای در این صنعت، لازم است برخی تجهیزات خاص را برای خود فراهم کنید. در ادامه به بیان تعدادی از مهم‌ترین تجهیزات لازم برای گیم استریمر شدن می‌پردازیم.

ابزار مورد نیاز استریم

ابزار مورد نیاز استریم

  • کامپیوتر قوی
  • مانیتورهای باکیفیت
  • کیبورد گیمینگ
  • ماوس گیمینگ
  • کپچر کارت
  • میکروفون
  • وب کم
  • لوازم نورپردازی
  • پرده سبز
  • هدفون
  • عایق صدا مثل پرده آکوستیک یا پانل فومی
  • صندلی گیمینگ

توجه داشته باشید، نیازی نیست در همان شروع کار بهترین‌ ابزارها را تهیه کنید، می‌توانید بعدها با رونق کار خود و کسب درآمد از آن به تدریج کیفیت تجهیزات خود را بالا ببرید.

همچنین برای یک استریم حرفه ای به شما پیشنهاد می دهیم که مقاله آموزش استریم با گوشی را در ایموجو بخوانید.

جمع‌بندی

در مقاله رشد صنعت استریمینگ بازی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها، سعی کردیم به بررسی موارد مهمی در این صنعت بپردازیم و برای شما شرح دهیم که استریم چیست، درآمدزایی از آن چگونه است و ابزار موردنیاز برای شروع این کار شامل چه مواردی است. با نشان دادن آمار رسمی نیز، این موضوع را برای شما ثابت کردیم که صنعت استریمینگ، علاوه بر درآمدزایی بسیاری که دارد با سرعت بسیار زیادی در حال رشد و گسترش است. رشد این صنعت به‌قدری سریع است که شرکت ‌های معروف و بزرگ جهان مانند گوگل سرویس‌هایی مربوط به استریمینگ تولید کرده و توسعه دادند. همچنین راهکارهایی برای علاقه‌مندان به استریمر شدن ارائه کردیم. سپاس که تا پایان این مقاله همراه ما بودید.

سوالات متداول

آیا صنعت بازی صنعتی پردرآمد است؟

بله، در حال حاضر صنعت بازی‌های ویدئویی و کامپیوتری یکی از صنایع پردرآمد و در حال توسعه جهانی است. بر اساس گزارش سالانه رسیدگی به صنعت بازی‌های ویدئویی که توسط شرکت SuperData Research، در سال 2020 انجام شد، درآمد جهانی از فروش بازی‌های ویدئویی به بیش از 139 میلیارد دلار رسید، این مقدار درآمد بسیار بیشتر از درآمد سینما و موسیقی در سال 2020 بود.

چه چیزی باعث رشد سریع صنعت استریمینگ شده است؟

دسترسی آسان به اینترنت پرسرعت، افزایش استفاده از دستگاه‌های موبایل، تمایل به محتوای ویدئویی به جای سنتی و توسعه تکنولوژی‌های پخش زنده از جمله دلایل اصلی رشد این صنعت هستند.

چگونه می‌توانم به عنوان یک استریمر موفق شوم؟

برای موفقیت در استریمینگ نیاز به تعهد، تولید محتوای جذاب و منظم، درک مخاطب و استفاده از استراتژی‌های بازاریابی و تعامل با جامعه مخاطبین خود است.

آیا استریمینگ می‌تواند به عنوان یک شغل پایدار در نظر گرفته شود؟

بله، بسیاری از افراد موفق به کسب درآمد پایدار از طریق استریمینگ شده‌اند، اما مانند هر شغلی، این مسیر نیازمند زمان، تلاش و سرمایه‌گذاری است.

ثبت دیدگاه
iranmojo online support