خانه - بلاگ - آموزش بازی ها
بر اساس آخرین و جدیدترین آمار از وب سایت newzoo در سال 2020 حدود 3.5 میلیارد نفر از مردم سراسر جهان از گوشیهای هوشمند استفاده میکردهاند و این آمار در سال 2021 به حدود 3.8 میلیارد نفر خواهد رسید. محبوبیت بالای گوشیهای هوشمند باعث شده است که به یک پلتفرم محبوب برای گیمرها تبدیل شود و سالانه هزاران بازی موبایلی به بازار عرضه میشود. اگرچه گوشیهای هوشمند از برندهای معتبر و مشهوری مانند سامسونگ، اپل، هواوی، ایسوس و غیره در دسترس کاربران هستند اما هر چقدر هم که گوشیها از قدرت پردازندگی بالایی برخوردار باشند، ممکن است دچار مشکلاتی شوند. Crash شدن گوشی موبایل در زمان اجرای بازیها یکی از مشکلاتی است که بسیاری از گیمرهای حرفه ای و کاربران عادی آن را تجربه کردهاند و به دنبال راه حل آن هستند. در ادامه این مطلب از سایت ایران موجو به بررسی دلایل کرش کردن گوشی موقع بازی کردن پرداخته خواهد شد.
کرش کردن موبایل و برنامهها در اصل به معنی قفل شدن برنامه اجرا شده در گوشی موبایل یا سیستمعاملهای کامپیوتری است. این مشکل میتواند باعث بسته شدن ناگهانی برنامه و بازی و خارج شدن از آن شود. Crash شدن گوشی موبایل هنگام بازی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. این مشکل مختص گوشی و سیستم عامل خاصی نیست و هم درگوشیهای اندروید و هم گوشیهای IOS مشاهده میشود.
Crash-reason
همانطور که عنوان شد هر چقدر هم گوشیهای هوشمند کاربران، به روز، مدرن و پرقدرت باشند ممکن است در طول انجام بازی های موبایلی مشکلاتی برای آنها ایجاد کنند. کرش کردن گوشی موقع بازی کردن یکی از مشکلاتی است که مختصی یک برند یا سیستم عامل خاص نیست و ممکن است در تمامی گوشیها مشاهده شود. Crash شدن گوشی موبایل میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که مهم ترین آنها به شرح زیر میباشند:
یکی از اصلیترین دلایل کرش کردن گوشیهای موبایل آپدیت نبودن آنها میباشد. عدم بهروزرسانی گوشی باعث میشود که بسیاری از برنامه و بازی های موبایلی با سیستم عامل گوشی همخوانی نداشته باشند. بهعنوانمثال یک بازی که نیازمند حداقل سیستم عامل اندروید 5 است و بر روی یک گوشی رده پایین نصب شده است قطعاً با مشکلات هنگی و Crash شدن گوشی موبایل مواجه خواهد شد.
علاوه بر آپدیت بودن نسخه سیستم عامل لازم است که قطعات سخت افزاری گوشی نیز در سطح قابل قبولی قرار داشته باشند تا موجب کرش کردن گوشی موقع بازی کردن نشوند. چنانچه گوشی موبایل مشکلات سخت افزاری داشته باشد، کاربر در هنگام اجرای بازی ممکن است با پیغام Stopped unexpectedly مواجه شود. ممکن است که قطعات سخت افزاری گوشی مانند پردازنده گرافیکی، پردازنده مرکزی، حافظه رم و حافظه داخلی با بازی نصب شده سازگاری نداشته باشند و در نهایت منجر به کرش کردن گوشی موقع بازی کردن شود. البته گاهی ممکن است این پیغام بعد از یک بار ری استارت کردن گوشی برطرف شود.
کرش کردن گوشی موقع بازی کردن
شاید خواندن مقاله بهترین گوشیهای گیمینگ ۲۰۲۴ – اندرویدی در رسانه ایموجو برای شما جالب و مفید باشد.
امروزه شرکتهای سازنده بازی های موبایلی و ویدئویی خصوصاً بازیهایی که نیازمند قطعات سخت افزاری قدرتمندی هستند یک بخش تنظیمات اختصاصی برای بازی قرار دادهاند. گیمرها میتوانند با ورود به این تنظیمات امکان سازگاری گوشی و بازی را فراهم کنند. کاربر میتواند در بخش تنظیمات گرافیک چندین گزینه را انتخاب کند تا بازی موجب کرش کردن موبایل نشود. هرچند که این راه حل نمیتواند راه ایده آلی باشد اما چنانچه گوشی موبایل مشکل خاصی نداشته باشد و مشکل اصلی از بازی باشد میتواند گزینه خوبی برای حل ارور و مشکل باشد.
بسیاری از بازی های موبایلی به گونهای طراحی شدهاند که گیمرها باید به صورت آنلاین آنها را انجام دهند. مشکلات شبکه، قطعی یا ضعیف بودن اینترنت و… میتواند باعث کرش کردن موبایل شود. زمانی که کلاینت بازی به هر دلیلی نتواند به موقع بهروزرسانی شود، بازی کرش میکند. داشتن اینترنت مناسب میتواند در حل مشکل Crash شدن گوشی موبایل مؤثر باشد. بهتر است که گیمرها برای اینکه هنگام اجرای بازی های آنلاین با کرش کردن گوشی موقع بازی کردن مواجه نشوند از اینترنت وای فای (اتصال به مودم) استفاده کنند.
در بسیاری از موارد ممکن است که مشکل کرش کردن گوشی موقع بازی کردن به خاطر کرک نامعتبر یا معیوب بازی باشد. کرک کردن نرم افزار یا بازی به معنی تغییر دادن نرم افزار به منظور حذف روشهای حفاظتی آن نرم افزار است. برای رفع این مشکل لازم است که یک بار دیگر بازی کرک شده و کرک آن را در پوشه مربوط به بازی کپی کرد.
یکی دیگر از دلایل کرش کردن گوشی و اجرا نشدن بازی های موبایلی عدم قرار گیری دیتاها در پوشه مناسب است. زمانی که کاربر یک بازی را در گوشی خود نصب میکند لازم است که دیتای بازی در Android/obb قرار بگیرد. چنانچه دیتای بازی در این پوشه قرار نداشت لازم است که محل قرار گیری آن بررسی شود و آن را به محل مناسب انتقال داد.
mobile-game-crash
هر کدام از فاکتورهایی که باعث کرش کردن گوشی موقع بازی کردن میشوند باید به خوبی بررسی و برطرف شوند. همانطور که گفته شد دلایل مختلفی برای این مشکل وجود دارند و لازم است که تمامی آنها بررسی شوند تا از این ارورها جلوگیری شود.
علاوه بر راهکارهای عنوان شده برای جلوگیری از Crash شدن گوشی موبایل میتوان کارهای دیگری نیز انجام داد که مهم ترین آنها به شرح زیر میباشند. همچنین برای حل این مشکلات مقاله رفع مشکل کرش شدن بازیها تنها با 4 روش ساده میتواند راهنمای جامعی برای شما باشد.
حافظه رم در حقیقت تعیین کننده میزان گنجایش پردازش اطلاعات توسط سیستم عامل گوشی به صورت همزمان است. چنانچه ای برنامهای بیشتر از فضای خالی حافظه رم حجم بگیرد باعث میشود که کاربر با ارور کرش کردن موبایل روبه رو شود. با توجه به اینکه گیمر قادر نیست میزان حجم RAM را افزایش دهد بهترین راهکار خالی کردن فضای آن است.
در بخش تنظیمات گوشی میتوان به قسمت storage مراجعه کرده و قبل از ديدن برنامههای در حال اجرا حجم كلی آنها را مشاهده کرد. چنانچه گوشی موبایل حجم رم بالایی نداشت میتوان با كنترل برنامههایی كه همزمان اجرا میشوند آن را مديريت كرد و از کرش کردن گوشی موقع بازی کردن جلوگیری گرد.
سیستم عامل گوشی به تنهایی میتواند حجم زیادی از فضای حافظه رم را اشغال کند و گیمر نمیتواند آن را تغییر بدهد و مجبور است راهکارهای دیگری را امتحان کند. با متوقف کردن تعدادی از برنامههای غیر ضروری میتوان فضای کافی برای انجام بازی مورد نظر ایجاد کرد. استفاده از نرم افزارهایی مانند task killer میتواند برای متوقف کردن پردازشها و برنامههای در حال اجرا مؤثر باشد و از کرش کردن موبایل جلوگیری کند.
چنانچه تمامی موارد عنوان شده بررسی شد و حافظه رم گوشی نیز مشکلی نداشت و همچنان گیمر با ارورهایی مبنی بر خروج اجباری از بازی را دریافت کرد ممکن است خود بازی مشکل داشته باشد. در این صورت کاربر میتواند برنامه و بازی نصب شده را به صورت کامل حذف کند و دوباره اقدام به نصب آن نماید.
بازی های موبایلی محبوبیت بسیار زیادی در میان کاربران گوشیهای هوشمند دارند و تقریباً تمامی دارندگان گوشی هوشمند حداقل یک بازی موبایلی را بر روی گوشی خود نصب کردهاند. کرش کردن گوشی موقع بازی کردن یکی از مشکلات رایجی است که بازیکنان در هنگام اجرای تعدادی از بازیها با آن مواجه میشوند. این مشکل میتواند دلایل مختلفی مانند پایین بودن سطح گوشی، عدم بهروزرسانی گوشی، نصب و تنظیمات نادرست بازی، قطعی و ضعیف بودن اینترنت در بازی های آنلاین، نداشتن فضای کافی رم، استفاده همزمان از برنامههای متعدد و غیره داشته باشد. هر کدام از این مشکلها راهکارهای سادهای دارند و کاربر میتواند با انجام چند مرحله ساده ارور Crash شدن گوشی موبایل خود را انجام برطرف کند.
اگر علاقهمند به فوتبال و مدیریت تیم هستید، بازی تاپ الون ممکن است دقیقاً همان چیزی باشد که به دنبال آن میگردید و بازی تاپ الون، که یکی از محبوبترین بازیهای مدیریت فوتبال آنلاین است، به شما این فرصت را…
بدست آوردن جم و الماس بازی گارنا فری فایر (Garena Free Fire) با چه روش هایی میسر می شود؟ چگونه در بازی گارنا فری فایر جم و الماس به دست آوریم؟ الماس ها جز با ارزش ترین ارز های موجود…
برای اینکه بتوانید بهترین تجربه ممکن را از بازی کالاف دیوتی داشته باشید، لازم است تنظیمات کالاف به فارسی را به درستی شخصیسازی کنید. از گرافیک و کنترلها گرفته تا صدا و حساب کاربری، تمامی این گزینهها نقش مهمی در…
پرک های کالاف دیوتی موبایل یکی از انواع مزایایی است که برای بازیکنان کالاف دیوتی فراهم شده است! پرکها قابلیتهای متعددی به کاراکترهای شما اضافه میکنند، این قابلیتها با ارائه هر فصل دچار تغییراتی میشوند. شاید شما هم مانند بسیاری…
در بازیهای آنلاین مانند کالاف دیوتی موبایل، حفظ امنیت اکانت اهمیت زیادی دارد. یکی از مهمترین اقدامات برای محافظت از حساب کاربری، تغییر رمز عبور بهصورت دورهای است. شاید برای شما هم این سؤال پیش آمده باشد که چگونه رمز…
اگر شما از جمله طرفداران بازیهای آنلاین و پرهیجان به شمار میروید، بیشک با بازی کلش اف کلنز آشنایی دارید. این بازی پرهیجان یکی از معروفترین و پرطرفدارترین بازیها به شمار میرود که در سراسر دنیا علاقهمندان خاص خود را…
در دنیای پرهیجان اف سی موبایل نه تنها مهارت در زمین بازی اهمیت دارد، بلکه ظاهر تیم شما نیز میتواند تاثیر زیادی در تجربه بازی داشته باشد. داشتن یک لباس زیبا و حرفهای، حس واقعی مدیریت یک تیم بزرگ را…
آیا میدانستید که میتواند با درخواست بازی به دوستان خود یا بازیکنان دیگر در کالاف دیوتی موبایل، با آنها وارد یک بازی شده و حتی در بتل رویال تیم شوید؟ درخواست بازی در کالاف دیوتی اصلا کار پیچیدهای نیست؛ با…